Ryhmä Rämän Iso Poika

 Viimeisenä esittelyvuorossa on koiralauman nuorimmainen, seitsemänvuotias Iso Poika. Vaikka hän onkin kooltaan kaikkein suurin, niin tytöt kyllä näyttävät kaapin paikan, jos siitä on mitään epäselvyyttä. Iso Poika ei ole ehkä ihan tajunnut omaa kokoaan, koska tykkää ahtautua Pikku Mustan petiin, jolloin puolet koirasta jää pedin ulkopuolelle. Välillä hän haluaa maata myös nojatuolissa, mihin niin ikään hän on aivan liian iso.

Tämä poika on perheen tyttöjä nirsompi kulinaristi. Periaatteessa hän ei syö mitään kasviksia, paitsi jos kyseessä sattuu olemaan persimonhedelmä, appelsiini, kurkku tai puuron jämät. Appelsiinikaan ei käy, jos se sattuu olemaan vähän kuivempaa sorttia. Tarkkana pitää olla. Etenkin jos emäntä tai isäntä yrittää piilottaa ruokaan ripuli- tai matolääkkeitä. Ne kannattaa huolellisesti kiertää ja jättää kuppiin tai jos suuhun asti eksyvät, niin äkkiä sylkäistä suupielestä pois.

Telkkariohjelmat ja youtube-videot ovat Ison Pojan harrastuksia lenkkeilyn ja uimisen lisäksi. Telkkariohjelmista suosikkeja ovat erilaiset luonto-ohjelmat sekä eläinohjelmat. Niitä pitää seurata tarkasti sohvalta käsin. Youtubesta vaalea komistus katsoo susi- ja huskyvideoita, joissa ulvotaan. Hetken katsottuaan hän yhtyy ulvontaan. Joskus kuoroon liittyy myös Pikku Musta omalla kimakammalla äänellään.

Iso Poika on  porukan kuuliaisin, aina valmiina suorittamaan tehtäviä kuin partiopoika ikään. Toki homma saattaa lähteä vähän lapasesta joskus, kun lenkillä tulee tuttu ihminen tai koirakavereita vastaan. Hyvä käytössäännöt saattavat unohtua, kun riemulla ei ole rajoja.

Emäntä on usein väsynyt aikaisten työvuorojen jälkeen. Hänen kömpiessään sänkyyn päiväunille, Iso Poika hyppää vauhdilla viereen, ottaa hyvän asennon ja huokaisee. Sitten nukutaan.

Joko te tuutte?

Poseerataan sitten

Sanoitko jotain lenkistä?

Iskä askarteli mulle leikkimökin

Syyslenkillä

Koko bändi koossa

2 kommenttia:

  1. Komeita eläimiä! Meillä nuorempi muksu on potenut kroonista "koirakuumetta" koko pienen ikänsä, allergian vuoksi vaan ei mahdollista hankkia omaksi. Onneksi voi ihailla (ja joskus taputellakin) toisten koiria 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Onhan nuo melkoinen porukka.

      Harmi, että allergian vuoksi ette voi hankkia omaa koiraa. Onneksi muiden koiria voi taputella ja ehkä jos naapurista löytyy sopiva koira, niin pääsisi vaikka lenkittämäänkin? Ja onhan onneksi monenlaisia muita lemmikkieläimiä, jos koira ei allergian vuoksi sovi.

      Poista