Aurinkoista kevättalvea

Jatkan vielä koira-aiheisella kuvapostauksella. Heti aamusta totesin, että tänään on täydellinen ulkoilusää. Aurinko paistoi täydeltä terältä, hanki kantoi ja aamun pikkupakkasen ansiosta koiratkaan eivät kuraantuneet. Lähikalliolla saimme kävellä mielin määrin ristiin rastiin eikä tarvinnut Matin ja Tepon sanoin todeta, että "mä näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti". Koirat laukkasivat pitkin metsää sielunsa kyllyydestä.

Pikku Musta esiintyy muita vähemmän kuvissa, koska emännän refleksit olivat niin hitaat, että koira vilahti joka kerta kuvakentästä pois.

 

 



Iltapäivällä oli tylsempi hetki, kun isäntä leikkasi koirien kynnet. Iso Poika antautui toimenpiteeseen melko kiltisti, vaikka pikkuisen täytyi yrittää vetää tassua pois. Pikku Musta suhtautui toimenpiteeseen räväkän tempperamenttinsa mukaisesti ja yritti päästä tilanteesta pois näykkimällä. Sille toiminnalle tosin tuli välitön stoppi isännän varmassa otteessa. Prinsessasta kynsien leikkuu oli kauhistuttava toimenpide, vaikka hän tiesikin, että karkuun sitä ei pääse. Väkinäisen askelin hän asteli kynsienleikkuupaikkaa kohti, kun kutsu kuului. Kylpyhuoneen ovella alkoivat jalat tärisemään. Koko tiimi selviytyi kuitenkin kynsienleikkuusta mallikkaasti ja palkintona odotti herkkutikut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti