The Kulture Kustom Show 2019

"Kaksipäiväinen tapahtuma esittelee käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta jenkkiautojen ja moottoripyörien sekä kustomoitujen polkupyörien maailmasta. Merikaapelihallin ensimmäisessä kerroksessa on huippuhienoja ajoneuvoja eri maista sekä yli 50 hot rod-taiteilijaa ja käsityöläistä omilla osastoillaan. Suomen parhaiden tekijöiden lisäksi voit tavata taitajia mm. Belgiasta, Venäjältä, Saksasta, Ruotsista, Norjasta, Englannista, Tanskasta ja Virosta. Voit seurata myös erilaisia työnäytöksiä, mm. pinstraippausta ja kynäruiskumaalausta."

 Tänään tuli sitten käytyä The Kulture Kustom Show:ssa Kaapelitehtaalla. Tarjolla oli runsaasti karkkia silmille. Custom-moottoripyöriä ja -polkupyöriä, upeita jenkkiautoja, vintagehenkisiä vaatteita ja tauluja, tatuoijia... Koska joskus yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tänään tarjoilen poikkeuksellisesti vähän sanoja ja enemmän kuvia.

Koska olen jostain lukenut, että ei ole hyvä lätkäistä liian monta kuvaa samaan blogipostaukseen latautumisongelmien vuoksi, niin jaan tämän kuvapläjäyksen useampaan postaukseen.

Ensimmäiseksi pari yleiskuvaa tapahtumasta.

Laukkukaupassa oli myynnissä laukkuja Harrikoihin ja Indian-moottoripyöriin, sekä myös kuvassa oleva prätkä oli myynnissä. Nättihän sekin on.
Yleiskuvaa tapahtumasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti