Kevään odotusta

Hyvää maanantaiaamua! Blogissani on ollut viimepäivinä hiljaista. Se ei suinkaan johdu siitä, että olisin unohtanut blogini tai moottoripyöräilyn. Tämä aika vuodesta on vain tällaista piinallista kevään odotusta. Vanhat tarinat on kerrottu ja uusia ei synny tyhjästä.

Linnut laulavat jo aamuisin siihen malliin, että kevät on ihan pian täällä. Räystäistä tippuu vesi päivisin, mutta öisin on pakkasta. Pihat ovat peilijäällä ja liikkuminen ilman nastakenkiä melko jännittävää. Kalenterista olen katsellut, että Hukkeri pitäisi hakea viimeistään kohta vapun jälkeen kotiin, jotta pääsen sen kanssa ennakoivan ajon kurssille.

Joutessani väsäsin blogilleni facebook-sivut, jonne pääset blogini oikeasta ylänurkasta. Valitettavasti olen niin vieraantunut facebookista, että katsotaan saako nuo facebook-sivut jatkoa vai kuopataanko ne jonkin ajan kuluttua kaikessa hiljaisuudessa. Minua taitavammilta somettajilta olen kuullut, että Instagram on tämän päivän juttu. Mikäs siinä, mutta ensin pitää opetella paremmin valokuvauksen jalo taito. Käsittääkseni Instassa on kuitenkin valokuvat se juttu, toisin kuin tässä minun blogissani, joka perustuu enemmän kirjoitettuun tekstiin ja kuvat ovat vain mausteena.

Kiitos ensimmäiselle blogiani kommentoineelle. Kommentit piristävät päivää. Silloin tiedän, että joku on oikeasti lukenut blogiani enkä täällä yksikseni kirjoittele joutavaa jargonia.

Edit: Havainto maanantai-iltana: facebook-sivut ei toimi. Facebook-sivuillani on havaittu epänormaalia toimintaa, jonka vuoksi ne on facebookin toimesta lukittu. Ehkäpä joku on käynyt katsomassa sivujani? Se nimittäin lienee ainakin tavallisuudesta poikkeavaa.;)

Minut löytää kuitenkin edelleen täältä tutusta osoitteesta ja blogiani voi seurata myös sähköpostitse tai blogit.fi-sivuston kautta.
Vauhdikasta menoa tammikuussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti